Kapcsolat: Mobil, Whatsapp, Viber: +3630/299-1733 - E-mail: info@emlekajandekba.hu

Vendégkönyv

Ezen az oldalon néhány véleményt olvashattok megrendelőink visszajelzéséből
 * * *

,,A barátnőm őszintén örült az emlékeket idéző videónak, boldog volt, hogy az általa már elfeledett vagy nem ismert fotók egy nagyon szép videóban öltöttek testet. Hálásan köszönöm!”
S.A.

,,Köszönöm a szüleim 50. házassági évfordulójára készült kisfilmet, melyet meglepetésnek szántuk ( az is lett!! 🙂 ) és amitől a szüleim el voltak ragadtatva.
Annyira meghatódtak és azóta is mindennap megnézik, mert nem tudnak betelni vele.
Rengeteg szép emléket idézett fel bennük ez az időutazás és konstatálták, milyen hamar eltelt 50 év :)))).
Ültek a nappaliban és egymás kezét fogva nézték a a Róluk és közös életükről szóló kisfilmet.
Sajnos, mint minden családban vannak olyan szeretteink, akik már nem lehetnek velünk, de mégis az életünk fontos szereplői, és itt is – így is tovább élhet emlékük.
Anyukám szavait idézve “csodálatos, felejthetetlen ajándékot kaptak, melyet nem is tudnak hogy megköszönni” . Apukám pedig csak annyit tudott 3 nap után elcsukló hangon mondani, hogy ” még csak most sikerül felocsúdnia a meghatottságból és nem talál szavakat, hogy milyen sokat jelent számukra ez az ajándék”.
Az Öcsém felfedezett olyan képeket is aminek létezéséről nem is tudott. Az ifjabb családtagok pedig szembesülhettek azzal, hogy milyen helyes pár volt a nagymama és a nagypapa. 🙂
Én személy szerint, ismét köszönöm, hogy segítségemre volt immár másodjára. Emlékezetessé tehettem Ön által a családunk egyik fontos ünnepét és mindenki számára maradandó szép emléket állítottunk a szüleink 50. házassági évfordulója alkalmából. Köszönöm a profin szerkesztett bevezetőt, a korhű effekteket, a szép idézeteket és a gravírozott DVD-t és a gyönyörű borítót is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egyedi szép ajándékkal szeretné meglepni családját, barátait, hogy mások is átélhessék ezt az örömöt!
A fotók ilyen jellegű bemutatása effektekkel, odapasszoló idézetekkel és zenei aláfestéssel csak emeli a képek érzelmi tartalmát, olyan hangulatot közvetít, mely magával ragadja az embert.
Ez alkalommal is gyorsan elkészült minden, ügyelve, hogy az elküldött képi anyag és a kész DVD épségben megérkezzen a megbeszélt határidőre.

Ez úton kívánok jó egészséget és további sikereket az élet minden területén!

Köszönettel:
P.ZS Budapestről”

,,Nagyon de nagyon tetszett az összeállítás, nagyon megható! Tökéletes lett!!!! Nagyon szépen köszönjük!!!”

G.N.

,,Elmondani sem tudom, hogy mennyire tetszett apósomnak a dvd. Azt mondta, hogy “ez ám az igazi ajándék, nem a pulóver”.

Az egész család elérzékenyült, mikor megnéztük. Még egyszer nagyon szépen köszönjük. Munkájához további sikereket kívánunk.”

K.É.

,,Szeretném megköszönni, hogy ilyen emlékezetessé tette számunkra férjem 50. meglepetés születésnapját!

A kisfilm vetítése osztatlan sikert aratott, a férjem azóta is többször végignézte, amivel azóta se tud betelni. 🙂

A film hangulata mindenkit magával ragadott, sokat nevettek és az effektek teljesen lenyűgöztek mindannyiunkat, a fotó montázsok is fantasztikusak!

A vendégeinktől csak dicséretet és gratulációkat kapott a film, ami természetesen Önöket illet.

Köszönöm a pontosságukat, rugalmasságukat, kreativitásukat, a találó idézeteket és a vicces és poénos blokkokat.

Gyönyörű a borító és a lemez gravírozása is nagyon szép lett!

Összességében egy csodás, maradandó ajándékot adhattam a férjemnek. Köszönöm, köszönöm!!!

Sok sikert kívánok a további munkájukhoz és csak ajánlani tudom Önöket!

Köszönettel:

P.ZS. Budapestről

,,A meglepetésbuli valódi meglepetés lett. Az est egyik fénypontja a vetítés volt. Nagyon boldog volt, megilletődött… Meghatódott és nagyon hálás volt ezért nekünk.

Természetesen én pedig Önnek. Köszönöm még egyszer, hogy segített ezt az estét soha el nem felejthetővé tenni.

Köszönöm a rugalmasságát, a pontos, precíz, korrekt munkáját.”

Üdvözlettel: S.A.

,,Ígéretemnek megfelelően jelentkezem és újra megköszönöm a munkáját. Igazi örömöt és tetszést okozott a munkája. Mindenki nagyon szerette. Igazán jól sikerült.”

H. G.

,,Nagyon köszönöm! A kisfilm lejátszása tényleg a buli lelke lett! A család meghatódott, Férjem nagyon boldog volt, ma is kérték a gyerekek, hogy nézzuk meg:)

További sok hasonló örömszerzést!”

K. N.

,,Nagyon szépen köszönöm neked a kiváló és precíz munkát! Nagyon Boldog vagyok hogy ilyen gyönyörűen megörökítetted Szeretett Édesanyám felejthetetlen születésnapi buliját! Nagyon de nagyon tetszik!!! Ha szükségem lesz valamire csak is te hozzád fordulok! Kívánok a munkádhoz sok sikert és nagyon jó egészséget!”

Z. I. Orosházáról

,,Rövid időn belül a második alkalommal kértem meg, hogy készítsen születésnapi videót, mely ez alkalommal is hatalmas meglepetést okozott.

Az édesapámmal együtt ünneplő rokonok és családtagok 100%-os figyelemmel nézték a majd 30 perc hosszúságúra sikerült videót, mégis egy percre sem kalandozott el a figyelmük. A videó ismét vidámra és egyben meghatóra sikerült, a kedvenc zenékből álló aláfestés pedig nagyon illett a videóban megjelenő képekhez.

Nagyon köszönöm, hogy megint ilyen kreatív és igényes munkával segítette azt, hogy az ajándékok közül ez a videó legyen az amire biztosan mindenki, de főleg édesapám is emlékezni fog… Köszönöm a rugalmasságát, a jó ötleteit és további sok sikert kívánok ahhoz, hogy másnak is hasonló élményeket tudjon szerezni a munkájával.

E.D.”

,,Nagyon jól sikerült a születésnap. Nagyon tetszett a kisfilm az ünnepeltnek és a vendégeknek is! Nagyon nagy sikere volt! A család azóta többször megnézte a kisfilmet. 🙂 Elmeséltük az ünnepeltnek, hogy milyen konspiráció kellett az elkészítéséhez. 🙂

Köszönöm a munkáját!”

S.M.

,,Megtartottuk a születésnapi bulit ahol a meglepetést csak tetézte az Ön által készített videó. A párom és a résztvevők is itt látták először a kis filmet, és mondhatom, hogy hatalmas sikere volt. A nevetés és az elérzékenyülés váltakozott mindenkiben miközben néztük.

A párom azóta már többször megnézte, és mondta, hogy ilyen ajándékot még soha senkitől nem kapott.

Nagyon köszönöm még egyszer, ez egy hatalmas ajándék volt, és egy életre szóló emlék a számára :)”

E.D.

,,Hatalmas meglepetést okozott az Ön által készített kisfilm. Az elején meglepődés nevetés, majd kicsordultak azok az Örömkönnyek. Nagyon tetszett és nagy meghatódást okozott.

Nagyon köszönöm a szaktudását, és a kitűnő munkát Önnek. Remélem a jövőben is sok kitűnő kisfilmet készít majd nekem.

Még egyszer szívből köszönöm!

Üdvözlettel: H. N.”

,,Annyira gyönyörű, csodás munka! Én tényleg csak MEGKÖSZÖNNI tudom! Engem nagyon boldoggá tett, hogy sikerült ilyen hamar ilyen szép videót készíteni szüleimnek és persze nekünk!

Nagyon köszönöm a munkáját, a rugalmasságot!

Minden jót kívánok a továbbiakban!”

Üdvözlettel: E. L. A.”

,,Megbízható, pontos és korrekt munka volt! Precíz és gyors volt, az ígért határidőt betartva elkészült a film!

Egy felejthetetlen születésnapi ajándék volt a fiamnak! A kisfilmet végig nézve, megható és csodálatos pillanatokat éltünk át, miközben a sírásból a nevetésbe csapott át az egész család! Különlegesen kedves ajándék lett!:) Hálásan köszönöm és az ismerőseimnek is ajánlani fogom!

Üdvözlettel: B. I.”

,,A hétvégén megtartottuk a születésnapi bulit! … Leírhatatlan volt a hatás, az emberek megkönnyeztek, nevettek, elérzékenyültek! Óriási élményt nyújtott, sokan megdöbbenve nézték, hogy milyen szó szerint idézve “PROFI” módon lett megszerkesztve, tele ötletekkel, a zenei aláfestés is nagyon találó volt! Az egyik legjobb, legütősebb ajándék volt! Köszönöm!

Üdvözlettel: M.K.”

,,2014. után idén, 2016-ban is köszönjük az újabb hihetetlen munkát. Remek érzékkel válogatta össze a zenéket, idézeteket, effektet, képek sorrendjét és segített ki, amikor ihlethiányban szenvedtünk. A hatás most sem maradt el, megkönnyeztük a filmet, de mindenkinek nagyon tetszett!

Már tudom is, ki lesz a harmadik, akit ilyen összeállítással meglepünk. :)”

Üdv: H.A.

,,Az Ön által készített filmnek hatalmas sikere volt. A násznép teljesen meghatódott, különösképpen a jegyespár, akik szó szerint zokogtak örömükben az első percekben. Úgyhogy, nagyon szépen köszönöm a segítséget ill. a fantasztikus élményt, mely nem jöhetett volna létre, ha nincs ez az összeállítás. Szerintem sikerült óriási meglepetést szerezni nekik. Még egyszer ezer köszönet.

Sok sikert és munkát kívánok!”

Üdv:V.M.

,,Nagyon köszönjük még egyszer ezt a gyors és igényes munkát! Örök emlék lesz a lányunknak, természetesen nekünk is! Ballagáson fogjuk neki lejátszani, már nagyon várom a pillanatot 🙂

Üdv:T.M.B.”

,, Köszönöm ezt a húsz perces csodálatos  és nagyon profi 220 db képből álló összeállítást, amit feleségem negyvenedik szülinapjára készítettél. Csodás, mert a családom szerepel benne és attól profi mert a ti kezetek munkája!  Gyors, pontos  és nagyon ötletes munka, csak ajánlani tudlak és biztos, hogy nem az utolsót készítetted nekünk!”

P.K.

,,Mindenkinek elnyerte a tetszését, párom nagyon meg volt hatódva, de férfiasan tartotta magát. Párom anyukája helyette is bőszen hullajtott könnycseppeket… 🙂

Egyszóval mindenkinek nagyon tetszett az összeállítás, ezért még egyszer szeretném kifejezni köszönetemet a munkátokért!”

N. K.

,, A videó …stílusos, aranyos… nagyon tetszett mindenkinek, humorosnak, meghatónak találták. Egy örök emlék marad az biztos.”

S. L.

,,Nem gondoltuk, hogy mekkora fába vágjuk a fejszét, amikor 18 évből 15 perces videó készítését kezdtük tervezni. Azt meg sejteni sem mertük, hogy Te, a precizitásoddal, segítőkészségeddel, türelmeddel mennyire megkönnyíted ezt a nem kis munkát. Azokról az ötletekről, pluszokról nem is beszélve, amitől igazán jó egy szakember. A végeredmény: 47 pár könnyel teli szem, és egy, a tenyerébe zokogó 18 éves srác. Azt a pillanatot SOSE felejtjük el. Még egyszer köszönjük Neked is, hogy hozzájárultál ehhez a felejthetetlen élményhez!!”

Szandra és Tamás

,,Még egyszer köszönöm a kisfilmet. Nagyon tetszett mindenkinek. Soha nem láttam még apukámat elérzékenyülni…”

P. T.

,,A meglepetés nagyon jól sikerült :-), Elérte a hatását amire számítottam…Az egész család amikor levetítettem meg volt hatódva. Én ahányszor meg nézem annyiszor érzékenyülök el :-). Az emlékek pedig csak pörögnek:-)…”

K. I.

,,Újra csak köszönetemet tudom kifejezni a csodálatos összeállításért.

A hatás nem maradt el!! Legszebb ajándéknak nevezte az ifjú pár és a vőlegény is megkönnyezte. Rólam nem is beszélve…

További sok örömmel teli visszajelzést és minden jót kívánok Önnek!L. Gy.”

,,Még egyszer nagyon köszönöm férjem születésnapjára készített fantasztikus videót, sírva-kacagva néztünk végig család és barátok közt – azt hiszen túlzás nélkül  állítva – életünk legizgalmasabb filmjét. Nagyon hálás vagyok, hogy utolsó pillanatban is elvállalta a 150 helyett 250-re növelt fotóanyagomat, és ahogy Ön mondta “24 órája + az éjszakája van rá, hogy kész legyen a várva várt ajándék”. Lenyűgöz, ha valaki ilyen szakértelemmel, alázattal végzi a munkáját, gyorsan, pontosan, megbízhatóan és nem utolsósorban ár/értékarányosan.

Még egyszer hálásan köszönöm és kívánom, hogy sok megrendelésben legyen részük, a megrendelőknek meg sok hasonló élményt kívánok!

V. G.”

,,Nagyon szépen köszönöm a gyors csodálatos munkáját.  Leírni nem is tudom azt az érzést amikor először megnéztem a kisfilmet. Nagyon örülök hogy Önt választottam, ajánlani fogom minden ismerősömnek. Nagyon megható és felejthetetlen karácsonyi ajándék lesz a szüleimnek. További sok sikert kívánok a munkájához!”

SZ. A.

,,Nagyon köszönöm, kellemes estét töltöttem, az ön remek munkája révén a családommal. Nagyon sokszor meg néztem ” remélem nem kopik el”.

Sajnos szavakkal nem tudom el mondani a hálámat , de a szivemben végtelen hálát érzek. Köszönöm , B.L.”

,,Köszönöm szépen a munkáját. Maximálisan megvagyok elégedve az Ön hozzáállásával és a gyors, és szép munkájával.  Ilyen korrekt, gyors, minőségi ügyintézéssel még nem volt szerencsém.

Örülök hogy Önt választottam. Nagyon sok sikert kívánok a további munkájához !

Köszönettel: M.É.”

Nagyon megható és felejthetetlen élmény lett a születésnapi dvd.

Nagyon köszönjük a munkáját, korrektségét, a segítőkészségét.

A férjem csak elő-elő veszi a lemezt es nosztalgiázva nézegeti a filmet, közben meg par könnycseppet is elmorzsolgat.

További jó munkát sok megrendelést kívánok, hogy sok embernek legyen része ilyen örömben és meglepetésben.

Üdvözlettel: H. O. I.”

Kedves Csaba!

Csodálatos élménynek lehettem részese. Újra megismervén Önmagam, felidéződtek bennem életem legfontosabb és legszebb emlékei. Ráébredtem arra, hogy milyen fantasztikus szülők, barátok, rokonok teszik emlékezetesebbé mindennapjaimat, és hogy az élet véges, tehát ameddig csak lehet, velük kell eltöltenem minden – talán unalmasnak tűnő – percemet. Köszönöm, hogy hosszú évek után ismét kicsordulhattak a könnyeim, és remélem, hogy nem ez volt az első és egyben utolsó ilyen alkalom, amelynek megvalósításához Ön is hozzájárult.

,,Édesapám emlékére készített dvd-t szeretném ezúton is megköszönni! Minden kérésem teljesítettétek, jobb lett, mint amire számítottam!

Szép munkát végeztetek!Köszönjük!

Kellemes Ünnepeket kívánunk!”Üdvözlettel: Adrienn és Csaba

,,Szeretném megköszönni még egyszer a kisfilmet, szombaton a bulin az 50 ember úgy nézte végig, mintegy igazi filmet, mikor vége lett sajnálkoztak, hogy nézték volna még, szóval hatalmas sikert aratott!

Féltem, hogy hosszú lesz, de mindenki élvezte (természetesen az Ünnepelt is:)) egy nagyon jól megkomponált, megható és szórakoztató videó lett!”

T. I.

,,Szuupeeerr! Nagyon jóóóó! Köszönöm szépen! Engem már boldoggá tett, mosolyogtam, nevettem, sírtam. Nagyon jó lett. Biztos, hogy az ünnepelt is élvezni fogja minden percét.

Jó zene választás, nagyon jó animáció, határidőidő előtt elkészült, időben megérkezett, a lejátszó program is nagyon hasznos volt, teljesen elégedett vagyok. Remek ajándékötlet volt.”

T. B.

,,Ugyan a Magyar nyelv nagyon szép és kifejező, de én nem találom azt a szót amivel megköszönhetném ezt a fantasztikus DVD-t!”

A. I.

,,…nagyon-nagyon tetszik!!!!!! Minden annyira jóóó lett..a zene..a szöveg…nagyon szépen köszönöm, a végeredmény számomra tökéletes lett ..!!!!!”

G. E.

,,az egész családot lenyűgözte…hálás köszönet a munkájukért!” V. T.

,,Az önök által készített összeállítás minden képzeletemet felülmúlta. Még soha nem láttam ehhez hasonlót, még biztosan találkozunk !”

P. G.

,,Nem tudok elég hálás lenni, azért a sok türelemért és fantasztikus hozzáállásért, amit kaptam tőled. A végeredményről nem is beszélve!!!!!!!!

Köszönöm, hogy megértetted mit szerettem volna elérni ezzel a filmmel. Kicsit sírtunk a meghatottságtól, kicsit nevettünk / jók voltak a poénok /, kicsit emlékeztünk a régi időkre. Jó lenne, mindig ilyen korrekt, megbízható, szimpatikus emberekkel dolgozni!!! Nagyon jó munkát kívánok neked és a csapatodnak: Üdvözlettel:”

H. É.

Reméljük Téged is hamarosan megrendelőink között tudhatunk! 🙂